Polojasno
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Hazardér (43) zrazil ženu (23) na priechode
Zdielať na

Hazardér (43) zrazil ženu (23) na priechode

Na prvý pohľad vážna dopravná nehoda sa stala včera v bratislavskom Ružinove. Podnikateľ na luxusnom terénnom Porsche zrazil mladú ženu priamo na priechode pre chodcov. Svedkovia nám pritom tvrdili, že vodič išiel pred zrážkou rýchlo. Obrovským šťastím bolo, že nezrazil aj matku s dvomi deťmi, ktorá práve priechodom tiež prechádzala.

Hral sa na pretekára?

 "Išiel najprv rovno a potom sa tu naháňal. Chcel predbiehať, akoby bol na diaľnici," rozhorčuje sa svedkyňa kolízie.

Skupina ľudí práve prechádzala po priechode pre chodcov, keď zrazu medzi nich vletelo čierne Porsche za niekoľko desiatok tisíc eur. "Zrazu som len videla, ako vyletela nejaká žena," pokračuje v opise dramatickej situácie svedkyňa.

Mladá mamička mala šťastie

Podľa tvrdenia svedkov veľké čierne auto, s veľmi zaujímavým evidenčným číslom, sa rútilo ulicou. V miestach, kde sa cesta rozširuje na dva jazdné pruhy. Jedno auto dávalo prednosť chodcom. Medzi nimi aj matke s dvomi malými deťmi.  Čierne Porsche však nezastalo, išlo ďalej. 

"No ja som nebola taká rýchla. Tá pani, čo bežala, bola rýchlejšia," hovorí mladá mamička s kočíkom, ktorú len milimetre delili od možno osudnej zrážky.

Zrazená chodkyňa má narazený hrudník

Auto po zrážke zastalo asi 10- 15 metrov za priechodom. Práve na ňom mala mladá mamička obrovské šťastie, že nevykročila skôr. Zrazená žena skončila v nemocnici. "Pacientka má narazený hrudník aj hlavu a je v nemocnici hospitalizovaná na pozorovaní," konštatuje Petra Stano Maťašovská, hovorkyňa nemocnice.

"Účastníkom tejto dopravnej nehody bola 23-ročná chodkyňa a 43-ročný vodič motorového vodzidla. Polícia hľadá svedkov tejto dopravnej nehody," poznamenala  Petra Hrášková hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

Téme sa venuje Samuel Migaľ. Spojte sa s ním cez profil na facebooku.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy