Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Diabolský plán! Vychovávateľku chceli omráčiť tĺčikom a umlčať nožnicami
Zdielať na

Diabolský plán! Vychovávateľku chceli omráčiť tĺčikom a umlčať nožnicami

Dve 16-ročné kamarátky si vymysleli diabolský plán. Chceli ujsť z polepšovne v Medzilaborciach a tak si na vychovávateľku pripravili tĺčik na mäso a nožnice. Najprv ju chceli omráčiť a potom nožnicami pichnúť do krku, aby nekričala.

Pred agresívnym útokom zaspali...

Zuzana a Ľubomíra pochádzajú z okresu Michalovce a vraj sa poznajú už dlhšie. Utiecť chceli spolu. Na spacifikovanie vychovávateľky si jedna mala pripraviť tĺčik na mäso, druhá nožnice. "Tĺčikom plánovali omráčiť službukonajúcu vychovávateľku a následne ju chceli nožnicami pichnúť do krku, aby nekričala," konštatuje Daniel Džobaník, hovorca Krajského riaditeľstva policajného zboru v Prešove.

"Nechápem, prečo to urobili, veď sa tam majú, ako kráľovné. Je to veľmi pekné, až by som povedala prepychové zariadenie. Majú v ňom všetko, čo chcú. " hovorí Mária žijúca v susedstve zariadenia

Starostlivosť si nevážia

Pani Mária vidí každý deň, ako sa vychovávateľky o maloleté mamičky starajú."Správajú sa k nim veľmi pekne. Ale tu prídu dievčatá asi z takých rodín, čo nemajú žiadnu výchovu," pokračuje pani Mária.

Dôvod úteku dievčatá neprezradili. Vraj chceli ujsť viackrát, no ich diabolský plán stroskotal na tom, že zakaždým zaspali. Pani Mária nechápe, že sa na útek odvážila jedna údajne tehotná a druhá aj za cenu toho, že odíde bez svojho dieťaťa. "Aký má ona vzťah k tomu dieťaťu? Majú už nejakých takých nápadníkov, čo si našli.. Asi by chceli by žiť ľahkým životom," dodáva pani Mária.

Hrozí im 5 rokov basy!

Obe maloleté polícia obvinila zo zločinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu. Humenský vyšetrovateľ spracoval podnet na ich vzatie do väzby. 16-ročným dievčatám hrozí väzenie až na 5 rokov.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy