Zatiahnuté, dažďové prehánky
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Auto so zamestnancami ministerstva vnútra napálilo do kamióna
Zdielať na

Auto so zamestnancami ministerstva vnútra napálilo do kamióna

V sobotu večer pri Sučanoch škoda Superb narazila do kamióna. Posádka osobného auta mala pritom poriadne šťastie, do návesu vo vysokej rýchlosti narazili tak, že vodič z neho vyšiel po vlastných.

Zamestnanci ministerstva vnútra

"Ja som tu vychádzal a behol pod návez," tvrdí šofér autobusu František. Kamionista Fero si bol práve nabiť mýto a mal namierené s tovarom do Nemecka. "Mne sa zdá, že išiel veľmi rýchlo," dodáva. V čiernej škodovke s bratislavskou poznávocou značkou mali údajne sedieť zamestnanci z ministerstva vnútra z oddelenia dopravy.

Autom našťastie vleteli medzi nápravy ťahača a návesu. "Po príchode na miesto, sme začali vyslobodzovať osobu, ktorá bola zakliesnená vo vozidle. Zároveň prišla jednotka z Martina," hovorí Peter Slobodník z Obecného hasičského zboru Sučany. "Jeden odišiel po svojich a druhého brala sanitka preč," hovorí vodič.

Rýchlo nehodu odpratali

Poriadnu ranu počuli aj zamestnanci čerpacej stanice a okamžite tak vybehli von pomáhať. "Už tam boli aj ostatní, bolo nás viac," tvrdí kamionista. "Pomerne rýchlo sa to odpratalo, nakoľko rýchlo bola zrealizovaná dopravná nehoda," dodáva Slobodník. Autá smerujúce na východ Slovenska policajti presmerovali práve cez čerpaciu stanicu, cez tak uzatvorili len na nevyhnutný čas.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy