Jasno
14°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Majiteľovi bufetu ukradli z auta 50 tisíc eur
Zdielať na

Majiteľovi bufetu ukradli z auta 50 tisíc eur

V pondelok krátko popoludní, ukradli neznámi zlodeji z auta zaparkovaného v areáli štúrovského kúpaliska tašku s 50 tisícmi eur. Ušli na bielom audi Q7.Okradnutý majiteľ bufetu ponúka za informácie o zlodejoch 5 tisíc eur!

Zlodeji si auto, v ktorom bolo 50 tisíc eur, pravdepodobne prišli najskôr obzrieť. Dvaja muži v kapucniach sa pohybovali v blízkosti auta krátko pred krádežou. "V tom momente, keď tu nikto nebol, jeden z nich prepichol zadnú pneumatiku. Druhý vybil sklo a z auta vybral  tie peniaze," hovorí brat okradnutého muža.

Zlodeji ho prekvapili

V taške na prednom sedadle zamknutého auta bolo 50 tisíc eur. Areál kúpaliska je po sezóne úplne vyľudnený, a tak poškodený majiteľ bufetu nepredpokladal, že tam niekto príde. "Bola to otázka tridsiatich sekúnd, určite bol sledovaný, to je stopercentné," tvrdí brat okradnutého muža.
Po tom, ako sa rozozvučal alarm na rozbitom aute,  majiteľ okamžite doň sadol a začal zlodejov naháňať. "Počul som najprv veľkú ranu. Myslel som si, že niekto do mňa nacúval. Vedel som, že v aute je poplašné zariadenie, no tá taška mi zmizla," konštatuje okradnutý majiteľ bufetu.

Zdrhli na audine

Špeciálne upravené biele Audi Q7 s panoramatickým strešným oknom s dvomi zlodejmi a taškou plnou peňazí uháňalo veľkou rýchlosťou smerom na obec Nána. Tam sa už zlodeji okradnutému mužovi stratili.  "Ako som ich prenasledoval, asi po kilometri, mi odišla pneumatika, lebo mi ju prepichli!"

Majiteľ bufetu ponúka odmenu 5 tisíc eur

"Vyšetrovateľ vedie v tejto súvislosti trestné stíhanie pre trestný čin krádeže a po páchateľoch pátrame," poznamenáva Renáta Čuháková hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre. "Som ochotný dať odmenu 5 tisíc eur tomu , kto mi podá presné informácie o páchateľoch," dodáva okradnutý majiteľ bufetu.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy