Zatiahnuté
13°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Mladík (19) sa ponáhľal do školy. Pri zastávke MHD čelná zrážka
Zdielať na

Mladík (19) sa ponáhľal do školy. Pri zastávke MHD čelná zrážka

Len 19-ročný chlapec sa dnes skoro ráno v Banskej Bystrici na požičanom aute náhlil do školy. Precenil však svoje schopnosti a čelne narazil do oprotiidúceho auta.

Pozeral sa do spätného zrkadla

Mladík sa, našťastie, zranil len ľahko a posádka druhého vozidla vyviazla úplne bez škrabancov. O obrovskom šťastí ale môžu hovoriť aj ľudia, ktorí čakali na autobus. Autá po náraze zastavili hneď vedľa zastávky MHD!

Pravdepodobne nepozornosť sa podpísala pod dopravnú nehodu, ktorá sa stala hneď vedľa autobusovej zastávky plnej ľudí. Ako mladík povedal policajtom, údajne sa iba chcel pozrieť do spätného zrkadla, nesústredil sa však na cestu a tak sa ocitol v protismere. Práve v tom čase tadiaľ išiel 58-ročný vodič.

Kamarátovi spôsobil škodu 6 tisíc eur

Autá sa čelne zrazili a po náraze skončili hneď vedľa zastávky. Aj keď tam stáli ľudia, našťastie, sa nikto z nich nezranil a stihli uskočiť. Zranil sa však 19-ročný vinník nehody, ktorého ošetrili záchranári. Ponáhľal sa do školy, čo sa mu veľmi nevyplatilo. Navyše auto nebolo jeho, mal ho požičané od kamaráta. Svojou nepozornou jazdou mu spôsobil škodu vo výške 6 tisíc eur.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Nehoda_čelná_dve_autá

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy