Skoro jasno
20°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Vladimíra (†56) privalil strom. Brat bol celý čas pri ňom
Zdielať na

Vladimíra (†56) privalil strom. Brat bol celý čas pri ňom

Vladimíra privalil v lese padajúci strom. Stalo sa to za obcou Modrová neďaleko Nového Mesta nad Váhom. Muž utrpel ťažké zranenia hrudníka, ktorým na mieste podľahol. Obcou táto udalosť otriasla o to viac, že Vladimír bol starostov brat, ktorý bol pri ňom do posledných chvíľ.

Bol to veľmi dobrý chlap

Partia miestnych chlapov chystala drevo na zimu, no posledný spílený strom sa jednému z nich stal osudný. Vraj to bol veľmi dobrý človek. Aj preto sú obyvatelia obce Modrová šokovaní.

Nehoda sa stala na stromom svahu ďaleko od cesty. Privolaní záchranári tak mali na miesto tragédie sťažený prístup. Zranený muž bol spočiatku pri vedomí, ktoré však postupne stratil. Po príchode sanitky sa už Vladimíra oživiť nepodarilo.

Bol to starostov brat

"Privolaný lekár pri ohliadke zistil drvivé poranenie hrudníka a iné zlomeniny," potvrdila trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová. Na mieste nešťastnej udalosti bol aj starosta obce. Vladimír bol totiž jeho brat. V posledných chvíľach stihli byť pri sebe.

Okolnosti tejto tragédie už vyšetrujú policajti z Nového mesta nad Váhom. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy