Zatiahnuté, dažďové prehánky
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Marián (†44) skočil pod vlak, Michal (†46) sa zastrelil
Zdielať na

Marián (†44) skočil pod vlak, Michal (†46) sa zastrelil

Svoj život ráno ukončil 44-ročný Marián. Vybral si na to, medzi samovrahmi obľúbený spôsob, skok pod vlak. Podobná tragédia sa stala aj v Rimavskej Sobote. Tam sa pred panelákmi zastrelil 46-ročný Michal.

Prvá tragédia sa stala v Bratislave

Prvá tragédia sa stala medzi stanicami Rača a Hlavná stanica v Bratislave pred 8 hodinou ráno. Podľa slov rušňovodiča muž vyskočil z kríkov a postavil sa rovno pred idúci vlak. On už nemal šancu ubrzdiť. Mariánovi už nepomohli ani privolaní záchranári. Utrpel totiž rozsiahle devastačné zranenia.

Marián bol vraj bezdomovec, o čom svedčalo aj jeho zanedbané oblečenie. Podľa dokladov, ktoré mal pri sebe, pochádzal zo Žiaru nad Hronom. Pred časom sa údajne liečil na psychiatrii. Doprava bola na trati úplne prerušená.

Výstel padol aj v Rimavskej Sobote

V stredu ráno sa zastrelil aj obyvateľ rimavskosobotského sídliska. Spáchal samovraždu priamo pod oknami paneláku, kde býval. Výstrel počuli obyvatelia asi o pol desiatej ráno a privolali záchranárov. Tí o život muža bojovali asi pol hodinu, no žiaľ neúspešne. Lekár musel skonštatovať smrť. Ide o 46-ročného Michala, ktorý mal podľa susedov problémy s alkoholom.

Na mieste bola nájdená aj dlhá guľová zbraň, ktorú mal muž v nelegálnej držbe. Pravdepodobne spáchal samovraždu, s určitosťou to podľa banskobystrickej policajnej hovorkyne Márie Faltániovej potvrdí až súdna pitva.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy