Oblačno
25°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Nie opitý brat! Šoférovala Veronika (†13), tvrdí svedok
Zdielať na

Nie opitý brat! Šoférovala Veronika (†13), tvrdí svedok

Rodičia oplákávajú Veroniku, ktorá zomrela medzi obcami Košarovce a Nižná Sitnica. Jej starší brat Zdeno má vážne zranenú chrbticu. Na povrch však vyšli zarážajúce fakty. Podľa polície riadil motorku Zdeno, ale svedkovia tvrdia, že na mieste vodiča sedela Veronika.

Šoféroval Zdeno či Veronika?

Stačilo počkať iba pár minút a Veroniku by z autobusovej zastávky vyzdvihli rodičia. Avšak osud to zariadil inak. Práve v tom čase totiž tadiaľto na motorke prechádzal jej brat Zdeno.

Dokonca si vraj tesne pred haváriou dal v miestnej krčme zopár pohárikov. Kamaráti ho prosili, aby na motorku nesadal. Svedok, ktorý súrodencov videl asi 10 minút pred nehodou však tvrdí, že motorku riadila Veronika.

Zdeno o smrti sestry nevie

Zdeno leží v nemocnici a vôbec netuší, že doma sa už pripravuje pohreb jeho sestry. Rodičia totiž nechcú prísť aj o ďalšie dieťa. "Bojím sa, že sa zblázni a niečo si urobí," tvrdí matka Veroniky a Zdena.

Veronika mala spoločnú detskú izbu s mladšou sestrou Alžbetkou. Tá poznala všetky jej tajné sny. V osemnástich sa vraj chcela vydávať a mať dve deti. To sa však už nestane. Zdena už polícia obvinila z prečinu usmrtenia.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy