Skoro jasno
13°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Rozzúrený pes sa zahryzol Igorkovi (6) do stehna
Zdielať na

Rozzúrený pes sa zahryzol Igorkovi (6) do stehna

Šesťročného chlapčeka v Nitre pohrýzol pes. Rozzúrené zviera zaútočilo na dieťa, keď išlo po ulici so svojou mamou a sestrou. Predtým vraj tento pes zaútočil aj na iného človeka. Labrador bol vonku s opitým mužom, ktorému ho zverili majitelia. Tento muž sa vydáva za cvičiteľa psov.

Pes ho pohrýzol do nohy

Žena išla so svojimi malými deťmi na nitrianske kúpalisko. Vo chvíli, keď vystúpili z autobusu a kráčali po chodníku, sa na jej syna vrhol rozzúrený pes. "Pohrýzol ho na zadnú časť nožičky. Dcéru som strhla nabok, lebo tá bola bližšie ku mne, ale malého som zachytiť už nestihla," tvrdí chlapcova mama.

Šokovaná žena mala poriadny strach. Vystrašený bol aj6-ročný Igorko a jeho o rok strašia sestra Sofia. Žena tvrdí, že potom, ako na jej syna pes zaútočil, vrátil sa na schody, kde sedel muž, ktorý sa o psa staral. Tento muž sa dokonca vydával za cvičiteľa psov. Včera bol vraj aj so svojím kamarátom riadne opitý. Majitelia mu psa zverili na víkend.

Nejde o prvý prípad

Zástupca útulku, ktorý bol psa odchytiť a potom ho predal majiteľom, tvrdí, že nejde o prvý takýto prípad. "Vždy je to viac-menej rovnaký scenár, keď v delíriu leží na verejnom priestranstve a pes sa voľne pohybuje," tvrdí František Kubíček.

Krátko pred týmto útokom pes údajne pohrýzol aj ďalšieho okoloidúceho pána. Ten mal ale z miesta odísť preč.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy