Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Prešovský Zorro sľúbil odplatu! Skončil na ulici
Zdielať na

Prešovský Zorro sľúbil odplatu! Skončil na ulici

Prešov bojuje s neplatičmi. Po minulotýždňovom deložovaní niektorých obyvateľov z lokality Stará tehelňa, úrady pokračovali v časti Pod Hrádkom. Zatiaľ asi nikto netuší, že medzi vysťahovanými je aj super hrdina.

Rodičia na ulici, deti v domovoch

Mesto vysťahovalo neplatičov z dvoch totálne zdevastovaných bytov. Asistovali im mestskí i štátni policajti. Nábytok vynášali väzni. Vysťahovaná dvojica si odniesla len zopár vecí. "Budú vysťahovaní na ulicu a deti pôjdu do detských domovov," povedal pre televíziu JOJ primátor Prešova Pavel Hagyari.

V byte bývala Katarína s druhom a jeho synom. Kým ona žialila, jej druh si z deložovania až takú ťažkú hlavu nerobil. "Kúpim si stan a pôjdem do trávy," povedal televízii František. "Dlh v čase podania výpovede bol 3780 a na druhom byte 5300," doplnila právnička mesta Elena Báliková.

Nosím šatku, volajú ma Zorro

Asi ani primátor si neuvedomuje, koho z bytu vyhodil. "Inakšie ma volajú Zorro, ale vlastným menom som František Horvát, pretože nosím šatku," vysvetlil Fero - neplatič.

Ale ani Zorro, ani jeho povestná pomsta však primátora neodradili. "Vysťahovanie neplatičov bude mať tri fázy. V prvej budú vysťahovaní neplatiči, ktorí nám robia totálne zle, v druhej fáze bude aj búranie čiernych stavieb, domky, chajdy a tretia fáza bude zrejme likvidácia celej tejto osady," dodal na vysvetlenie primátor.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy