Jasno
15°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Nikola Komorová (21) šoférovala opitá, nafúkala 1,31 promile
Zdielať na

Nikola Komorová (21) šoférovala opitá, nafúkala 1,31 promile

Festival Pohoda navštívila aj bývala súťažiaca reality šou TV Markíza Farma Nikola Komorová. Pod pódiom tancovala s pohárikom v ruke. Po akcii však nestihla vytriezvieť a do auta si sadala s alkoholom v krvi. Informáciu priniesol denník Nový Čas.

Prišla o vodičák

"Áno, bola som pod vplyvom alkoholu, pila som vodku. S odstupom času ma to veľmi mrzí, už som to oľutovala. Opitá som za volant sadla prvý raz," hovorí Nikola. Možno krásku uvidíte v autobuse, alebo električke, pretože jej policajti odobrali aj vodičský preukaz. "Pravdepodobne budem mať súd a uvidí sa, čo ďalej. To, že vodičák nemám, ma bude trochu obmedzovať, ale nejako si to zaobstarám," dodala Komorová pre denník Nový Čas

Hrozí jej väzenie

Pri výstupe z areálu trenčianskeho letiska robili policajti dychové kontroly, aby zabránili tragickým nešťastiam na cestách. Muži zákona žiadali Nikolu o predloženie vodičského preukazu, ktorý ale policajtom nedala, takže jej okamžite zakázali pokračovať v jazde.

"Polícia zastavila v obci Opatovce vodičku (21) osobného motorového vozidla značky Volkswagen Golf z Bratislavy, u ktorej bola vykonaná dychová skúška s výsledkom 1,31 promile alkoholu," povedal hovorca policajného zboru Pavol Kudlička pre denník Nový Čas.

Keďže mala v krvi viac ako jedno promile, podľa novely zákona už ide o trestný čin, a preto Komorovej hrozí väzenie.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy