Jasno
17°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Sexuálne harašenie na polícii. Ozvali sa ďalšie obete!
Zdielať na

Sexuálne harašenie na polícii. Ozvali sa ďalšie obete!

Sexuálny škandál na mestskej polícii v Banskej Bystrici ani po niekoľkých dňoch neutícha. Obaja hlavní aktéri chystajú trestné oznámenia. Po tom, čo o údajných praktikách zástupcu náčelníka prehovorila 29-ročná policajtka, kauzu okomentoval aj údajný útočník, ktorý sa mal neprístojností na pracovisku dopustiť.

Zástupca všetko popiera

"Pýtal sa ma, či mi môže olízať ucho a akej farby mám nohavičky," tvrdí policajta a zároveň údajná obeť zvrhlíka. Údajným autorom týchto pikantných vyjadrení má byť zástupca náčelníka mestskej polície.

Muž, ktorý tu odpracoval 19 rokov popiera, že by mal byť hlavným aktérom sexuálneho škandálu. "Popieram, čo ony uvádza. Je to účelové tvrdenie," povedal televízii JOJ na kameru.

Dvadsaťdeväťročná policajtka tvrdí, že to malo trvať niekoľko mesiacov. Zástupca jej údajne telefonoval, keď bola v službe, slovne ju mal napádať aj v jeho kancelárii. Žena tvrdí, že má aj nahrávky, ktoré potvrdzujú jej slová.

Obťažoval aj iné policajtky?

Svoje skúsenosti so zástupcom mali mať aj policajtkine ďalšie kolegyne, ktoré nám to mimo kamery potvrdili. O delikátnom prípade vie už aj vedenie mesta, na polícii bola dokonca kontrola z inšpektorátu práce.

Samotný zástupca momentálne do práce nechodí, je na PN-ke. Tvrdí, že ide o pomstu, lebo dlhodobo poukazuje na problémy v mestskej polícii. "Tam ide jednoznačne o to, aby som bol zdiskreditovaný a aby som odišiel z mestskej polície," povedal.

Hlavní aktéri chcú za svoju pravdu bojovať. Sexuálny škandál na mestskej polícii tak bude mať zrejme súdnu dohru.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Obťažovaná policajtka_Banská Bystrica_29_mestská polícia_koláž

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy