Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Autobus sa zrazil s autom. Zranené sú aj deti
Zdielať na
Krimi

Autobus sa zrazil s autom. Zranené sú aj deti

Zrážka autobusu s osobným autom dnes na niekoľko hodín ochromila dopravu v hlavnom meste. Podľa informácií Valéra Ferka sa zranili 4-ria ľudia, z toho dvaja vážne. Bohužiaľ, boli medzi nimi aj dve deti. Jedno z nich má iba niekoľko mesiacov.

V aute boli aj dve deti

K vážnej dopravnej nehode došlo v utorok ráno o 8:00 h na jednej z najfrekventovanejších bratislavských križovatiek. Konkrétne na bratislavskej Patrónke. Zrazili sa tu diaľkový autobus s malým osobným peugeotom. 48-ročný vodič autobusu smeroval so šiestimi cestujúcimi do Stupavy. V aute okrem vodičky sedeli aj dve deti a 38-ročná spolujazdkyňa. Na miesto okamžite dorazili vo veľkom počte všetky záchranné zložky.

Najhoršie je na tom spolujazdkyňa

Najhoršie skončila spolujazdkyňa. Práve ju museli z auta vystrihávať. O život však podľa našich zistení bojuje aj iba niekoľkomesačné dieťatko. Druhé dvojročné dieťa so svojou mamou údajne utrpeli našťastie len ľahké zranenia, rovnako ako staršia pani z autobusu. Jeho vodič ostal v poriadnom šoku: „Človek má stres a trápia ma tí ľudia že čo tam bolo, pokiaľ ide len o materiálne škody tak nič...“

Vodič autobusu prešiel na červenú...

Podľa doterajších zistení nerešpektoval vodič autobusu svetelnú signalizáciu a mal vôjsť do križovatky na červený signál pre jeho smer jazdy. Na mieste teda prišiel o vodičský preukaz. Vyšetrovanie tiež ukázalo že pred jazdou nikto nepil a škody sa vyšplhali na viac ako 9 000 eur.  Presnejšie okolnosti sa ale stále vyšetrujú.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy