Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Vedľa kontajnera našli bezdomovca (†58). Niekto ho dobil na smrť
Zdielať na

Vedľa kontajnera našli bezdomovca (†58). Niekto ho dobil na smrť

V Bánovciach nad Bebravou našli mŕtveho bezdomovca. Ležal hneď pri bytovke vedľa kontajneroch, kde prespával. Na hlave mal tržné rany. Privolaný lekár nevylúčil, že ho niekto zavraždil. Policajti prečesávali okolie a hľadali podozrivé predmety. Pitva prezradila viac....

Bezdomovec ležal v kaluži krvi

"Včera ešte chodil. Čo tu tie dva roky alebo rok a pol prespával, tak nebol s ním žiadny problém... Takto on nebol konfliktný typ," spomína na bezdomovca obyvateľka tunajšieho domu. Ľudia mu totiž pomáhali, ako vedeli.

Podľa našich informácií ho našli ležať v kaluži krvi. Na hlave mal viacero tržných rán, preto policajti pracujú aj s verziou, že ho mohol niekto zavraždiť. "Lekár nevylúčil cudzie zavinenie a bola nariadená súdna pitva," informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Pitva potvrdila vraždu!

Policajti prehľadávali okolie a hľadali podozrivé predmety. Muž totiž ležal na mieste, kde by si početné tržné rany len ťažko spôsobil sám. Najpravdepodobnejšou príčinou smrti sa preto javí to, že ho niekto dobil na smrť. Čo bol zavraždený, mala ukázať súdna pitva a tá podozrenia policajtov potvrdila!

Muža zrejme niekto silno udieral päsťami do tváre. Podľa predbežných zistení sa nestihol ani brániť. Útočník ho mohol prekvapiť aj počas spánku. Len pár hodín po útoku muž zomrel na silný opuch mozgu.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy