Jasno
13°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Vodič (†22) vyletel z auta, zastavil ho až strom
Zdielať na

Vodič (†22) vyletel z auta, zastavil ho až strom

Na cestách prišiel o život ďalší mladý človek. 22-ročný Jozefovi z okresu Veľký Krtíš chýbalo len 24 kilometrov, aby sa dostal domov. No dostal šmyk a zastavil ho až strom. Príčiny nehody policajti vyšetrujú, obyvatelia Kosihoviec, kde sa nehoda stala, si myslia, že za tým bude pravdepodobne rýchlosť...

Zišiel mimo cesty

Jozef prevážal dodávkou zemiaky a vracal sa zrejme domov. Do Kosihoviec to mal už len približne 24 kilometrov. Na rovnej ceste však zišiel mimo cesty vo svojom jazdnom pruhu, odkiaľ sa jeho auto odrazilo od zvodidiel do protismeru. Nehoda sa stala asi 20 minút pred ôsmou večer.

Takmer celý vypadol cez okno

Nasledoval šmyk a Jozefovo auto opäť preletelo na druhú stranu, kde ale narazilo do stromu. Prevrátilo sa na ľavú stranu a šmýkalo po ceste. Zastavili ho až ďalšie stromy. Neďaleko sa práve nachádzal policajt, ktorému sa po príchode na miesto nehody naskytol otrasný pohľad. Na ceste prevrátená a zdemolovaná dodávka a rozsypaný náklad po záhradách pod cestou.

Na pomoc bežali aj miestni obyvatelia. "Nie, nie, nejavil žiadne známky života. Na mieste bol mŕtvy," povedala jedna z nich. Vodičovi skutočne už nebolo pomoci. Podľa našich informácií po prevrátení dodávky na ľavú stranu Jozef vypadol takmer celý cez okno. Zrejme nebol ani pripútaný. Príčiny nehody vyšetrujú policajti.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy