Zatiahnuté
13°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Vodič vrazil do auta s deťmi, odmietol fúkať
Zdielať na

Vodič vrazil do auta s deťmi, odmietol fúkať

Tri zranené malé deti, ich mama a vodič, ktorý sa odmietol podrobiť dychovej skúške. To sú účastníci dopravnej nehody, ktorá sa stala v piatok. Hlavný ťah z Rožňavy do Popradu museli policajti úplne uzavrieť.

Deti kričiace od bolesti vo veku 4,5 a 7 rokov sedeli na pomliaždených sedačkách. Bolo obrovským šťastím, že po nehode sa z auta dostali von samé. "Bolo to šťastie, že ostalo dosť priestoru medzi zadnými a prednými sedačkami," povedal veliteľ zásahu Peter Lakomý. Dvaja chlapci a dievčatko boli spolu s ich mamou okamžite prevezení do nemocnice.

Vpálil do nich v plnej rýchlosti

Deti utrpeli tržné rany. Podľa lekára, ktorý bol na mieste, sa však nemohli vylúčiť aj vnútorné poranenia. Na prvý pohľad nepochopiteľnú zrážku objasnili až svedkovia. "Zrazu vpálio zozadu v plnej rýchlosti. Už sme počuli len krik," hovorí svedkyňa nehody.

Odmietol "fúkať"

V aute, ktoré malo nehodu spôsobiť sedel podľa našich informácii nezamestnaný právnik z Rožňavy, ktorý sa odmietol podrobiť dychovej skúške. O tom, čo sa stalo nechcel vôbec hovoriť. Vodiča v putách na ošetrenie odviezla policajná eskorta.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy