Jasno
14°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Z Vanesky (†3) mohla byť modelka či maliarka...
Zdielať na

Z Vanesky (†3) mohla byť modelka či maliarka...

Rodičia 3-ročnej Vanesky, ktorá zomrela po páde do kanála, chodia každý deň na miesto nešťastia zapaľovať sviečky. Zarážajúce je, že iba o 50 metrov ďalej našli v tráve ďalší nezakrytý kanál plný splaškov. Užialená rodina stále nevie, kto je zodpovedný za smrť ich malého modrookého anjelika.

Doma sa hrala na modelku...

Toto sú posledné fotky 3-ročnej Vanesky, ktoré nafotili rodičia. Práve sa hrala na modelku. V osudný deň išlo dievčatko s o rok starším bratrancom a so strýkom Marekom na prechádzku k rieke Nitra. Keď ju mama obliekala netušila, že dcérku vidí poslednýkrát.  

Kanál na brehu rieky bol vraj prikrytý iba starým drevom. Dieťa tam stúpilo a zrútilo sa do 5-metrovej hĺbky. Silný prúd Vanesku unášal pol kilometra až do čističky odpadových vôd.  

Ďalší kanál našli odkrytý

Rodičia Vanesky televíziu upozornili aj na iný kanál, ktorý bol doteraz otvorený. Neprešla ani pol hodina a po upozornení médií ho vodári konečne  zakryli. Kanál bez príklopu iba 50  metrov od miesta nešťastia našli príbuzní  náhodou. Šokovalo ich, že kompetentní konali v podstate takmer týždeň po nešťastí.

Aj na kanál bez príklopu, do ktorého spadla Vaneska, vraj ľudia poukazovali  už dávno. V deň pohrebu nám z vodární tvrdili, že robili kontrolu 4. mája. Dnes sme sa dozvedeli, že tento kanál si vraj nevšimli.

Život malého usmievavého dievčatka užialeným rodičom už nikdy nikto nevráti. Chcú však urobiť všetko preto aby sa táto tragédia poriadne vyšetrila.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Vaneska_Nitra_3 roky_smrť_rodičia_kanál_koláž

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy