Jasno
25°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
V aute nechal zomrieť Kristínu (†16). Navyše bol opitý!
Zdielať na

V aute nechal zomrieť Kristínu (†16). Navyše bol opitý!

Piatok sa stal tragickým pre 16-ročnú Kristínu. Dievča zahynulo v dôsledku zrážky vozidla s nákladným vlakom. Vodič z miesta nehody ušiel, neskôr ho však zadržala polícia. Podľa TV JOJ informácií bol pod vplyvom alkoholu. Prokurátor rozhodol, že bude stíhaný väzobne.

Vodič z miesta ušiel

K tragickej nehode došlo na železničnom priecestí v Devínskej Novej Vsi krátko pred štvrtou popoludní. Dvadsaťosemročný Peter svojou Škodou Octaviou, z ktorej sa podľa svedkov ozývala hlasná hudba, vošiel na priecestie už počas svetelnej a zvukovej signalizície.

Následne sa mu mal vypnúť motor. Z auta vyskočil, no jeho 16-ročná spolujazdkyňa už to šťastie nemala. Po zrážke sa vodič  k autu vrátil, z neho podľa svedkov vybral bundu a doklady. Následne z miesta nehody ušiel.

Peter (28) bol opitý

Po  dvoch hodinách od nehody polícia zadržala vodiča v Stupave. Podla informácií TV JOJ sa podrobil dychovej skúške. Potvrdila, že vodič bol pod vplyvom alkoholu.

Znalci teraz budú musieť určiť, či si Peter skutočne vypil v šoku až po tragickej nehode alebo sadol za volant opitý. Polícia odobrala vzorky aj na psychotropné latky. Údajne práve kvôli drogám bol Peter v čase nehody v podmienke.

Kristína mala dieťa

Polícia navrhla Petrovo väzobné stíhanie, v nedeľu ho schválil prokurátor. V prípade dokázania viny hrozí vodičovi 2 až 5 ročné vazenie. No po 16-ročnej Kristíne ostalo doma len ročné dieťa.

Kristínka_16_zomrela v aute_nechal ju umrieť_Peter

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy