Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
ZÁZNAM: Partia futbalových fanúšikov zbila a dokopala pumpára
Zdielať na

ZÁZNAM: Partia futbalových fanúšikov zbila a dokopala pumpára

Traja mladíci z Martina mali napadnúť zamestnanca čerpacej stanice. Muža najskôr udierali päsťami a keď spadol na zem, začali do neho kopať. Útoku predchádzala hádka. Mladíkom sa nepáčilo, keď od nich požadoval peniaze, za vybavenie, ktoré zničili na toaletách....

Agresívni fanúšikovia nedbali na benzínku

Podnapití futbaloví fanúšikovia sa práve vracali zo zápasu v Liptovskom Mikuláši do Martina. Zastavili as však ešte na čerpacej stanici v Ivachnovej.Na záberoch vidno, ako ich priviezli dva biele mikrobusy. Údajne bol interiér jedného z nich povracaný, tak bežali na toalety nájsť niečo na utieranie. Zariadenie toaliet pritom nedopadlo najlepšie...

"Mali dosť vypité... Začali robiť výtržnosť na toaletách a ja som prišiel za nimi, či to mienia aj zaplatiť... Odišli do auta, ja som si išiel odpísať ŠPZ-tku a vtom ma jeden napadol," popisuje bitku napadnutý zamestnanec benzínky. Do bitky sa napokon zapojili aj ďalší muži a zamestnanca udierali do tváre, krku a kopali ho.

Mladíka zbili takmer deti

Podľa našich informácií mali prestať, až keď zbadali, že zákazníčka benzínky volá políciu. 24-ročný mladík ostal ležať na zemi. A partia odišla akoby nič. Policajti mu privolali záchranku. Utrpel totiž zranenia tváre a ruky.

Agresívni fanúšikovia sa však nedostali ďaleko. Po siedmich kilometroch ich v Ružomberku zastavili. Z prečinu výtržníctva obvinili 16-ročného Dominika a o tri roky starších Lukáša a Tomáša. Starším hrozia tri roky za mrežami, mladšiemu znížený trest, čiže 18 mesiacov.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy