Zatiahnuté
17°
Bratislava
Florián
4.5.2024
VIDEO: Terorista zaútočil na budovu tajnej služby!
Zdielať na

VIDEO: Terorista zaútočil na budovu tajnej služby!

Netradičná havária, či dokonale premyslený útok teroristu? Bratislavskí policajti museli v noci zasahovať pred budovou tajnej služby. Mladý muž autom takmer prebúral oplotenie, ktoré chráni jej sídlo.

Mladý muž narazil v piatok krátko po 19. hodine autom do plotu, ktorý stráži sídlo tajnej služby. Tvrdil, že sa volá Jozef Krajíček a spojenectvo Slovenska so Severoatlantickou alianciou označil za veľmi smutné.

Auto už odtiahli

"Chcel by som sa spýtať, čo má spoločné NATO s Európskou úniou, okrem tejto budovy," povedal Jozef.

Pre veľmi zvláštnu formu protestu však nemohla mať pochopenie polícia ani odťahová služba. Auto pochádzajúce z okresu Nové Mesto nad Váhom skončilo napokon na korbe nákladného auta. A občiansky aktivista – terorista musel všeličo vysvetľovať policajtom.

Prorok Mohamed klame

Mladík ešte stihol vyjadriť ľútosť nad tým, že chudobný arabský národ sa nemá ako brániť pred klamstvami proroka Mohameda. Jeho slová však paradoxne vystihujú aj súčasný stav slovenskej spoločnosti.

"Ľudia sú klamaní falošnými prorokmi, peniazmi a alkoholom," dodal aktivista.

"Vodič jazdiaci po Vajnorskej ulici v smere do centra zrejme nevenoval pozornosť riadeniu a narazil do oplotenia," oznámila hovorkyňa krajského riaditeľstva Tatiana Kurucová.

Z miesta nehody utiekol

Následne podľa polície z miesta nehody utiekol, zadržala ho až hliadka pohotovostnej motorizovanej jednotky.

"Tým, že ušiel z miesta nehody, závažne porušil zákon o cestnej premávke, prípad riešime ako priestupok," dodala hovorkyňa. Na aute vznikla škoda 1000 eur. Oplotenie vyviazlo Stanovisko Slovenskej informačnej služby sa nám získať nepodarilo. Jej hovorca nedvíhal telefón.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy