Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Školáčku vraj zneužívali, teraz čaká dieťa
Zdielať na

Školáčku vraj zneužívali, teraz čaká dieťa

Maloletú školáčku zo Zemného mal údajne neznámy páchateľ sexuálne zneužívať od októbra minulého roka. Dievča je dokonca tehotné, v dedine sa však hovorí o dohode medzi rodičmi a svadbe, ktorá mala byť ešte vlani v auguste.

Matka 14-ročnej školáčky zo Zemného podala trestné oznámenie na políciu. Tvrdí, že jej dcéra bola sexuálne zneužitá.

Zneužívať ju mali v aute, výsledkom je tehotenstvo

K opakovaným súložiam, v tom čase s ešte len 13-ročným dievčaťom, malo údajne dochádzať za dedinou v aute. Maloletá je dokonca v 10. týždni tehotenstva, v škole kam chodí, sa to dozvedeli až v pondelok.

Dievča bolo bezproblémové

"Máme jednu špeciálnu triedu, ona je žiačkou tejto triedy. Do školy chodí poriadne, nemáme s ňou žiadne problémy, ale viacej o nej neviem povedať, lebo ja v tej triede neučím," uviedla zástupkyňa riaditeľky základnej školy v Zemnom Ildikó Belokostolská.

Polícia začala trestné stíhanie

Vyšetrovateľka z Nových Zámkov už začala trestné stíhanie vo veci zločinu sexuálneho zneužívania. "Nakoľko je prípad v štádiu vyšetrovania, nie je možné poskytnúť k nemu žiadne informácie," uviedla nitrianska krajská policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Susedov ani dedka tehotenstvo neprekvapilo

Z rodiny, s ktorou vraj susedia nemajú problémy, sme síce celý pondelok nikoho nenašli, ľudí z dediny však v ich prípade tehotenstvo ôsmačky neprekvapuje.  "U nich je to zvykom, svadba bola asi v lete, alebo kedy a tým to haslo. Pre nich je iný zákon, tam voľakde v Indii je to bežné, ale tuto je to troška...čo ja viem," skonštatoval jeden z miestnych obyvateľov.
Svojský zákon nám potvrdil aj dedko maloletej školáčky. "Tieto dievčatá chodia na diskotéky, ktovie, kto ju nabúchal. Aj ja som si bral ženu, keď mala 12, aj ma chceli zavrieť, ale sa im to nepodarilo a teraz je takáto obrovská," povedal.

isifa.com - ilustračné foto

Najčítanejšie správy