Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
VIDEO: Opitý vodič zrazil Martina (†21) a Kristínku (†13)
Zdielať na

VIDEO: Opitý vodič zrazil Martina (†21) a Kristínku (†13)

Dvadsaťročný mladík sadol z krčmy rovno za volant a pripravil o život dvoch ľudí. 13-ročnú Kristínu a jej kamaráta, 21-ročného Martina, zmietol z cesty v obci Sľažany. Po zrážke nezastavil a ušiel preč. Pár kilometrov za dedinou jeho šialenú jazdu ukončil náraz do betónového kríža.

Kristínku vliekol na kapote

Podľa informácií TV JOJ obaja mladí ľudia zo Sľažian kráčali po krajnici cesty, keď ich zrazil 20-ročný vodič na Škode Octavia. Chlapca odhodilo do priekopy.

Školáčku vodič ešte zrejme vliekol na kapote a dopadla o niekoľko metrov ďalej. Opitý mladík ani nezastavil a zmizol preč. Silný buchot našťastie počuli ľudia z domov v blízkosti, keď vybehli von našli v jarku nehybne ležať Kristínu.

Policajti až do príchodu záchranárov dievča oživovali. Prehľadávali aj okolie v blízkosti a v tme napokon našli aj chlapcovo telo. Martin bol na mieste mŕtvy a Kristínku s ťažkými zraneniami previezli do nemocnice. Tam školáčka po pár hodinách  zomrela. 

Takmer zrazil aj kamaráta

Vodič Ľubomír sa medzitým rútil obcou vraj vysokou rýchlostnou. Dokonca takmer zrazil kamaráta, s ktorým chvíľu pred tragédiou popíjal v krčme.

Šialená jazda opitého mladíka sa skončila za obcou. V zákrute vrazil rovno do mramorového kríža a zdemoloval oplotenie.

Vodič, ktorý bezohladnou jazdou zabil 2 ľudí, sa zranil iba ľahko. Záchranári ho previezli z miesta do nemocnice.


View Larger Map

Sľažany_obete opitého mladíka_Martin a Kristínka

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy