Jasno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Kamión vrazil do smetiarov! Dvaja zranení a výpadok elektriny
Zdielať na

Kamión vrazil do smetiarov! Dvaja zranení a výpadok elektriny

Dvaja vážne zranení smetiari a polovica ulice bez elektriny - to je bilancia nehody v Dudinciach. Turecký kamión zdemoloval vozidlo smetiarov na hlavnej ceste. Nedal totiž prednosť smetiarskemu autu. Na zemi skončilo aj niekoľko stĺpov elektrického vedenia....

Smetiarov odhodilo mimo cesty

Takmer celý deň bez elektriny. S tým as muselo zmieriť niekoľko domov na hlavnej ceste v Dudinciach. Zrazili sa tu totiž smetiari s tureckým kamiónom. Vinníkom má byť práve jeho vodič, 28-ročný kamionista, ktorý smetiarom nedal prednosť.

Náraz bol taký silný, že smetiarov odhodilo mimo cesty. Najhoršie však je, že v jeho zadnej časti stáli dvaja smetiari, ktorí padli na zem a vážne sa zranili. Okamžite ich záchranári previezli do zvolenskej nemocnice, jedného z nich už aj operovali.

Zdemolované elektrické stĺpy a káble

Autá zdemolovali aj niekoľko stĺpov elektrického vedenia a poškodilo sa aj osobné auto stojace na parkovisku neďaleko miesta nehody. Postŕhané káble zo stĺpov popadali na cestu a elektrikári mali čo robiť celý deň.

Škoda na vedení sa odhaduje na viac ako 5 000 eur. Turecký vodič sa zrejme nevyhne ani trestnému stíhaniu, polícia ho totiž obvinila z ublíženia na zdraví.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy