Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Fingovaná lúpež? Svedok tvrdí, že peniaze ukradli pracovníci SBS-ky!
Zdielať na

Fingovaná lúpež? Svedok tvrdí, že peniaze ukradli pracovníci SBS-ky!

V Prešove prepadli včera večer dodávku súkromnej bezpečnostnej služby. Vodiča našli policajti spútaného a omámeného a zo zadného priestoru zmizla zatiaľ nezistená hotovosť. Polícia sa zaujíma aj o výpoveď maďarského vodiča kamióna. Ten vraj časť prepadu videl na vlastné oči a tvrdí, že to bolo inak!

K lúpežnému prepadnutiu došlo pätnásť minút po 19. hodine na neosvetlenom parkovisku v Prešove, pred jedným z nákupných centier. Podľa slov vodiča, pracovníka SBS-ky, sa to všetko začalo na mieste, kde čakal na svojich kolegov.

Tam sa vraj dvaja maskovaní lupiči dostali do auta tak, že na sklo dverí nalepili, údajne, nástražný systém a vodičovi povedali, že ak neotvorí, tak vybuchne!

Podľa prvotných oficiálnych informácií polície bol vodič omámený a z auta bola ukradnutá hotovosť - údajne 457 tisíc eur. Krátko po tom už ozbrojené policajné hliadky obsadili všetky výjazdy z mesta.

Inú verizu údajného prepadu však ponúkol maďarský vodič, ktorý sedel v kamióne a celé lúpežné prepadnutie videl na vlastné oči. Podľa neho vodič omamený nebol a sám odšoféroval dodávku k čienemu autu a pomáhal prenášať finančnú hotovosť v bielych vreciach.

Na otázku - Kto mohol byť tým vodičom?- odpovedal, že nevie, či ide o vodiča bezpečnostnej služby, alebo už komplica lúpežníckej bandy.

 

Polícia_auto_nehoda_ilustračné foto_večer

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy