Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Konferencia ZÁKAZNÍK 2018: TRENDY – TIPY – NÁPADY zmení váš pohľad na zákazníka
Zdielať na

Konferencia ZÁKAZNÍK 2018: TRENDY – TIPY – NÁPADY zmení váš pohľad na zákazníka

Zdroj: SBA/Exkluzívna konferencia v NPC v Bratislave sa uskutoční už o pár dní.

INZERCIA / Čo všetko potrebujete vedieť o svojich zákazníkoch a vašom produkte, ak chcete byť vo svojom biznise úspešní? Od skúsených odborníkov z praxe sa na našej konferencii ZÁKAZNÍK 2018: TRENDY – TIPY – NÁPADY dozviete všetko potrebné. Zafixujte si už teraz termín 6. november, alebo sa rovno BEZPLATNE registrujte.

Rieši to každý podnikateľ. Ak ponúkate službu, alebo produkt, chcete sa o svojich potenciálnych zákazníkoch dozvedieť čo najviac. Aby ste im mohli maximálne vyjsť v ústrety. Naša konferencia ZÁKAZNÍK 2018: TRENDY – TIPY – NÁPADY vám v 3 blokoch poskytne ucelený prehľad tém, ktoré sa vás skôr či neskôr pri vašom podnikaní budú týkať.

„Ich spoločným menovateľom je slovo zákazník. A témy vyobraciame naozaj zo všetkých strán vďaka našim kvalitným spíkrom. V prvom bloku sa Michal Juhás zameria na to, ako svojich prvých zákazníkov získať a že značnou mierou tomu pomôže správne zvolený produkt či služba. O tom, ako si ich udržať, a získať ďalších, budú v druhom bloku hovoriť Peter Hrbáčik a Maroš Kortiš. Na záver predstaví Janka Schweighoferová (janka_travelhacker) moderné možnosti prezentácie firiem v spolupráci s influencermi,, prečo sa to oplatí a že to ani nemusí veľa stáť,“ predstavuje program konferencie Jakub Hronec, manažér Rastového programu v Národnom podnikateľskom centre v Bratislave.
V jeho priestoroch sa konferencia 6. novembra 2018 uskutoční. Začína sa už o 12:30 registráciou, program potrvá do 20.00 hod. Účasť na podujatí je BEZPLATNÁ. Národné podnikateľské centrum nájdete na Karadžičovej 2, v Twin City Blok A.  

SBA/Spoločným menovateľom konferencie je slovo zákazník, vyobraciame ho zo všetkých strán.

NEPODNIKATELIA PRIHLÁSTE SA TU 
PODNIKATELIA PRIHLÁSTE SA TU 

Čo presnejšie teda môžete očakávať?

Michal Juhás bude hovoriť o poznatkoch získaných z aplikácie HotelQuickly, ktorej je spoluzakladateľom, a ktorá bola založená za účelom Last Minute rezervácie hotelov, ale aj o produkte Market Fit. Pripojí mnohé zaujímavé informácie o tom, ako čo najlepšie a efektívne dostať svoj produkt či službu na trh, zaujať zákazníkov a otestovať si ich záujem.
V druhom bloku sa od Petra Hrbáčika a Maroša Kortiša dozviete všetko o orientácii na zákazníka, rúcaní bariér pri ceste k nemu, zákazníckej podpore, referenciách, hodnoteniach, o user interface a user experience vašich internetových stránok...
Posledný vstup Janky Schweighoferovej (janka_travelhacker) bude obsahovať pohľad na fungovanie spolupráce s influencermi, prečo sa oplatí využiť tento trend, aké typy spolupráce sa dajú nadviazať a pre aké typy podnikania sú vhodné.

BONUS: Startup stánky – slovenské a úspešné

Skvelým bonusom pre účastníkov konferencie bude predstavenie zaujímavých slovenských startupov, ktoré v mnohom zmenili pohľad na reklamu, ako sme ju doteraz poznali. V startup stánkoch sa o nich môžete dozvedieť úplne všetko.
Spoločnosť Lurity (www.lurity.com) vám predstaví spojenie digitálneho marketingu s reklamou v reálnom svete. Ako kombináciou moderných technológií, ako sú digitálne obrazovky, rozpoznávanie tvárí a umelá inteligencia, presne zacieľuje kampane a meria ich výsledok.
S modernými technológiami pracuje aj spoločnosť Facemedia (www.facemedia.io). Jej produkt dokáže o návštevníkovi obchodu zistiť množstvo informácií, ktoré obchodníkovi môžu pomôcť k lepšiemu spoznaniu zákazníka.
Ďalší startup je firma Storemedia (www.storemedia.eu): „Sme vizionári v oblasti zmyslového marketingu. Našim dlhoročným klientom ukazujeme cestu, ako uspieť zajtra a dnes, v neustále sa meniacom svete.“
Celým podujatím vás bude sprevádzať Lukáš Dóza

NEPODNIKATELIA PRIHLÁSTE SA TU 
PODNIKATELIA PRIHLÁSTE SA TU 

Bližšie informácie o konferencii Zákazník 2018: Trendy – Tipy – Nápady dostanete na čísle +421 2 203 63 123, alebo nás kontaktujte mailom: rp@npc.sk.

Všetky informácie získate na: www.sbagency.sk, www.npc.sk
Prihláste sa na odber newslettru na: www.sbagency.sk

Sledujte nás na sociálnych sieťach:
Facebook 
Instagram 
Twitter  
Linkedin

SBA/Podporu podnikania v Bratislavskom kraji zabezpečuje Národný projekt NPC II – BA kraj, spolufinancovaný Európskou úniou z Európskeho fondu regionálneho rozvoja, v rámci Operačného programu Výskum a inovácie. Kód projektu ITMS2014+ 313041I861.

Najčítanejšie správy