Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Záhadná smrť: Na priechode pre chodcov ležalo bezvládne telo muža s kolobežkou
Zdielať na

Záhadná smrť: Na priechode pre chodcov ležalo bezvládne telo muža s kolobežkou

BANSKÁ BYSTRICA / Záhadný prípad mŕtveho kolobežkára vyšetruje polícia v Banskej Bystrici. Muža s viditeľným poranením hlavy našli v noci na priechode pre chodcov. Vedľa neho ležala elektrická kolobežka.

Bezvládne telo 49-ročného muža si v noci na sídlisku Sásová všimol vodič auta. Muž nereagoval, vodič sa mu ešte snažil pomôcť. "Na tiesňovú linku zavolal náhodný okoloidúci. Videl muža na zemi, ktorý nereagoval, operátor mu asistoval pri oživovaní, v ktorom pokračovali aj záchranári. Napriek ich maximálnemu úsiliu mu nedokázali pomôcť," informuje Alena Krčová, hovorkyňa operačného strediska záchrannej zdravotnej služby.

Muž sa zrejme neskoro v noci vracal na elektrickej kolobežke domov. Niekoľko hodín pred tragédiou ho ešte videli s kamarátmi v podniku. Celú situáciu vyšetruje polícia, preverovať budú rôzne verzie. "Nehodu vyšetrujeme ako prečin usmrtenia. Požitie alkoholu u muža bude zisťované pri súdnej pitve," informuje Petra Kováčiková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici. Jednou z možností je stret s osobným autom, náhla nevoľnosť alebo iné zdravotné komplikácie. Preverujú aj verziu, kde mohli pád spôsobiť jamy na ceste. 

Najčítanejšie