Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Aj ženy chcú mať penis! A partnera zozadu obšťastniť...
Zdielať na

Aj ženy chcú mať penis! A partnera zozadu obšťastniť...

Takmer každý chlap už túžil po análnom sexe a väčšina si ho aj užila. S tým, že on bude pánom situácie. Ale nájdite muža, ktorý by sa nechal "obšťastňovať" svojou partnerkou odzadu umelým penisom! Pritom muži netušia, že ich nežné polovičky o tom snívajú.. A rady by tak spestrili spoločný sexuálny život.

"Niektorí muži majú pocit, že keby sa im to páčilo alebo by dali najavo, že sa im niečo také páči, boli by označení za homosexuálov, minimálne latentných. Primárne, fyzicky má muž prostatu a tá mu dáva tie príjemné pocity. Samozrejme, nie všetci muži sú otvorení takýmto praktikám, ale konkrétne môj partner s tým nemá problém. Má to veľmi rád a nemyslím si, že je homosexuálne orientovaný," zdôverila sa nám Lucia, ktorá s priateľom Petrom praktizuje sex "na psíčka", ale opačne. S nasadeným umelým penisom.

Nie všetci muži sú však takémuto spôsobu súlože otvorení. Zábrany, poprípade predsudky im bránia obrátiť sa partnerke a jej chúťkam zadkom. Praktika, keď si žena pripne umelý penis sa pritom volá strap on.

"Trošku ma vzrušuje predstava, aby som si pripla ten pripínací vibrátor alebo penis a poriadne pretiahla toho chlapa... Ale dosť ma láka taká predstava skúsiť niečo so ženou. To ma fakt vzrušuje," popísala svoje sny iná žena. Jej priateľ naopak so strap on veľmi nesúhlasí. Aj keď análny sex od priateľky vyžaduje. Viac sa o tejto technike dozviete vo videoriporte.

ISIFA

Súvisiace články