Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Magické dátumy 2011. Pozrite si, čo nás čaká
Zdielať na
Zaujímavosti

Magické dátumy 2011. Pozrite si, čo nás čaká

Prepych a šťastie alebo trápenie a choroby? Čo z toho nám prinesie rok 2011? Z hľadiska numerológie ponúka viacero zaujímavých dátumov, ktoré si zaslúžia prívlastok magické. Príliš veľa jednotiek vraj podľa čísel rozhodne nepraje sobášom.

Ekonomické krízy, prírodné nešťastia, rozpady vzťahov – na rok 2010 mnohí nebudú spomínať v dobrom. Treba však veriť, že ten budúci bude predsa len lepší.

Aj keď, netreba mať prehnané očakávania. Dve jednotky a dvojka znamená štyri živly a s tým súvisí vždy isté riziko. Napriek tomu, potešiť by sa mali aspoň naše peňaženky. "Bude to skôr o finančnom stabilizovaní sa," prezrádza numerologička Katarína Kubalíková.

Nový rok prinesie aj viacero takpovediac magických dátumov. Prvý január, prvý, jedenásty a dvadsiaty november budú určite lákať na uzavretie manželstva. Numerologička však aj vystríha!

„Ja by som neodporúčala orientovať sa na jednotkové dátumy, sú najmä o egu. Tým aj náchylnejšie na rozpad," vraví K. Kubalíková, ktorá radí orientovať sa najmä na šestku. Tá podľa nej prináša pokoj a harmóniu. 

Zdielať na

Súvisiace články