Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
VIDEO: Prvý tanec nového prezidenta USA s manželkou skôr pobavil, ako dojal
Zdielať na

VIDEO: Prvý tanec nového prezidenta USA s manželkou skôr pobavil, ako dojal

WASHINGTON / Donald J. Trump sa stal včera oficiálne 45. prezidentom Spojených štátov amerických. Tradične absolvuje čerstvý prezidentský pár večer prvý tanec na inauguračnom plese - Liberty Ball. Ich piesňou sa stal známy hit Franka Sinatru - My way.

Donald Trump má nepochybne krásnu manželku, no ani elegantná prvá dáma Melania nezachránila jeho tanečné schopnosti. Nemotorné klátenie sa zboka na bok do histórie tanca iste nevojde, no závratnejší výkon nepodali v rokoch 2009 a 2013 ani Obamovci, hoci tí predviedli aspoň aký-taký tanečný prvok.

Ich prvý spoločný tanec sprevádzala spevom megahviezda Beyonce s klasickým hitom At last od Etty James. V roku 2013 si zatancovali na pieseň od Ala Greena Let´s stay together, v podaní oscarovej Jennifer Hudson. Obamovci boli počas svojich hviezdnych chvíľ na parkete o poznanie uvoľnenejší. Trumpovci stihli počas večera hneď tri bály - Bál ozbrojených síl, Liberty Ball a Freedom Ball. Uľahčené to mali o to, že dva z nich sa konali v tom istom čase, v tej istej budove.

Prvý inauguračný tanec Trumpovcov

Prvý inauguračný tanec Obamovcov v roku 2009

Druhý inaguračný tanec Obamovcov v roku 2013

Súvisiace články