Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Prvá trieda British Airways. Cestujúci nakrútil prach a špinu na stenách
Zdielať na

Prvá trieda British Airways. Cestujúci nakrútil prach a špinu na stenách

LONDÝN / S prvou triedou v lietadle sa nám obyčajne spája kvalita a luxus. Britský televízny hlásateľ Owen Thomas, ktorý cestoval v prvej triede aeroliniek British Airways do Karibiku, si odniesol celkom iný dojem. Na videu, ktoré umiestnil na sociálnu sieť, je viditeľný prach a špina na stenách i pod sedadlom.

Známy televízny hlásateľ Owen Thomas, ktorý pracuje pre spravodajské stanice ako BBC, CNN či Bloomberg, si našetril na výlet snov na ostrov Svätá Lucia v Malých Antilách v Karibskom mori, informoval The Daily Mail.

Začiatok jeho cesty mu ale skazila cesta v prvej triede spoločnosti British Airways. Ceny leteniek v prvej triede do tejto destinácie pritom začínajú na 2 700 librách (v prepočte 3 500 eur).

Škvrny idú dole nechtami

Polminútový záznam, ktorý muž umiestnil deň po svojom lete na sociálnu sieť YouTube a Twitter, zachytáva škvrny a nečistoty na stene pri sedadle, prach a špinu na zemi pod sedadlom, píše The Daily Telegraph.

Twitter/Owen Thomas

"Je to tu úplne špinavé," hovorí vo videoklipe. "Tu vidíte škvrny, ktoré sa dajú zoškrabať nechtom," hovorí na nahnevane pokračuje: "A keď odsuniete sedadlo, práve vtedy začne skutočný horor. Toto je prvá trieda. Toto je prvá trieda British Airways. Je to nechutné," kritizuje Thomas stav prvej triedy.

Twitter/Owen Thomas

Situáciu už riešia

Letecká spoločnosť sa už klientovi ospravedlnila a vydala vyhlásenie, v ktorom sa takisto ospravedlnila.

Takto vyzerá prvá trieda v lietadle spoločnosti British Airways:

"Veľmi nás mrzí, že sme pri tejto príležitosti nedodržali náš obvykle vysoký štandard," uviedol hovorca spoločnosti a zároveň uistil, že British Airways začali situáciu okamžite riešiť.

Súvisiace články