Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Pastva pre oči milovníkov parádnych strojov
Zdielať na

Pastva pre oči milovníkov parádnych strojov

Mužské oko bude plesať! Naplno pookreje počas prehliadky veľkých, silných a drahých strojov. A asi nielen mužské. Motorky totiž priťahujú aj pozornosť žien. Pokochať sa nimi môžete počas víkendu na výstave v bratislavskej Inchebe. A kto príde na výstavisko na vlastnom tátošovi, dostane vstupenku i parkovanie zadarmo!

Jednu motorku napríklad vyrábali pre utajeného zákazníka tak, aby presne ladila s autom, ktoré mu už stojí v garáži. Jej cena je taká vysoká, že ju ani nemôžeme zverejniť. "Trvalo nám to dva roky, bolo to veľmi náročné," hovorí Jozef Johno Hambálek, výrobca motoriek na mieru.

Motorka na mieru - vec prestíže

Dať si vyrobiť motorku na mieru, to je vecou prestíže. Možno vás to prekvapí, ale túto službu viac ako dlhovlasí motorkári využívajú uhladení manažéri v oblekoch. "Má na to nejaké peniažky, splní si svoj sen, aj keď na tom príliš nejazdí. Má svojho miláčika v garáži a teší sa z neho," vysvetľuje Jozef Johno Hambálek.

Parádny stroj si vyskúšala aj redaktorka JOJky. Ten je určený naozajstným fajnšmekrom. Kolesá má síce tri, ale nepohrdol by ním žiadny milovník motorkárskej jazdy. "Povedal by som, že je to skôr stroj na také voľné jazdenie. Maximálna rýchlosť je okolo 140 km/h, doporučená je sto," vraví majiteľ garáže Jozef Ruža.

TV JOJ

Súvisiace články