Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Horor v nákupnom centre! Rotvajler zaútočil na dievčatko (4)
Zdielať na

Horor v nákupnom centre! Rotvajler zaútočil na dievčatko (4)

Chvíle strávené so starými rodičmi v nákupnom centre sa pre malé dievčatko stali takmer osudné. Počas čakania obeda v kaviarničke pribehlo k babičke a deduškovi, keď tu zrazu na ňu spod stola vyskočil zúrivý rotvajler! Dievčatko strhol na zem a vláčil. Majiteľ navyše polícii o tomto útoku klamal!

VIDEO ho však usvedčilo! Podľa svedkov aj podľa záberov dievčatko bežalo pomedzi stoly, psa nikde nevidno. Zrazu len vyskočí, zahryzne sa do 4-ročnej Saddie, strhne ju kruto na zem, zakiaľ sa mu snažia pomôcť okolostojaci ľudia.

Podľa jedného zo svedkov, majiteľ rotvajlera a expert na psov James Lech počas útoku len stál a nespravil nič, aby psa odtrhol od dievčatka. Navyše pri výpovedi polícii tvrdil, že dievča bežalo okolo jeho stola a preskakovalo psa, pričom naňho náhodne skočilo. Keď mu však boli ukázané zábery, ospravedlňoval sa zlým periférnym videním. Podľa výpovede mal psa v nákupnom centre Hyde Park v africkom Johannesburgu preto, že berie lieky a pes ho teda musí všade sprevádzať.

Dievčatko utrpelo zranenia na pravej strane chrbátika. Ostali jej hlboké jazvy po zuboch. Lieči sa aj u detského psychológa. Matka podala na Jamesa Lecha trestné oznámenie.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy