Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
V Rumunsku odfotili ducha mŕtvej ženy
Zdielať na

V Rumunsku odfotili ducha mŕtvej ženy

Zdroj: blesk.cz

V hoteli v rumunských kúpeľoch strašia duchovia

Na fotografii stojí biely opar pripomínajúci vyššiu ženu v bielom rúchu. Podľa miestnych v hoteli Decebal straší odpradávna. Dotyčná je strážkyňou pokladu ukrytého v základoch.

Ten vraj v oblasti uložili Rimania. Niekoľkokrát sa ho pokúsili nájsť a ukradnúť hľadači pokladu, ale duch im v tom vraj zabránil. Hotel v súčasnosti nie je v prevádzke, už päť rokov na ňom prebiehajú renovácie.

Avšak množstvo ľudí, ktorí prenikli dovnútra, údajne s duchom už malo tú česť. A nová fotografia tridsaťtriročnej Viktórie Iovanovej to vraj dokazuje. O snímku prejavili záujem médiá a po odvysielaní v televízii sa z kúpeľného centra stala turistická atrakcia.

"Odfotila som svojho priateľa na schodisku v hoteli. Doma som ale zostala v šoku, keď som v pozadí obrázku zbadala tieň tej ženy. Vyzerala ako nejaká kňažka v dlhom bielom rúchu," citoval Iovanovú britský Daily Mail.

Stredoškolský študent Alexandra tvrdí, že raz sa so šiestimi spolužiakmi vybrali preskúmať hotelové chodby.

"Zrazu sme zacítili ľadový vzduch a uvideli kúsok od nás bielu siluetu. Nedokázali sme nájsť cestu von, tak rýchlo sme utekali preč," hovorí mladík.

Informácie priniesol internetový portál blesk.cz

Najčítanejšie správy