Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Vo Vancouveri obnovili nakrúcanie posledného Ledgerovho filmu
Zdielať na
Zahraničie

Vo Vancouveri obnovili nakrúcanie posledného Ledgerovho filmu

Zdroj: people.com

Ledgerovu nedokončenú úlohu vo filme The Imaginarium of Doctor Parnassus prevezmú traja herci - Johnny Depp, Colin Farrell a Jude Law.

Výrobu posledného filmu, v ktorom si zahral zosnulý Heath Ledger, obnovili po tom, ako s účasťou na projekte súhlasili tri hollywoodske hviezdy. V pondelok o tom informoval režisér Terry Gilliam.

Ledgerovu nedokončenú úlohu vo filme The Imaginarium of Doctor Parnassus prevezmú traja herci - Johnny Depp, Colin Farrell a Jude Law. "Keďže príbeh dovoľuje zachovanie celého jeho výkonu, Heathovu prácu nebudeme nijako modifikovať alebo upravovať pomocou digitálnej technológie," reagovali v stanovisku producenti filmu.

Ako dodali, "postavy, ktoré stvárnia Johnny, Colin a Jude budú reprezentovať rôzne aspekty postavy, ktorú hral Heath". Podľa Gilliama nakrúcanie britsko-kanadského projektu obnovili vo Vancouveri "s požehnaním a podporou rodiny Heatha Ledgera".

Ako dodal, veľmi ho teší, že filmoví diváci o Heathov úžasný herecký výkon neprídu. Svetová premiéra snímky The Imaginarium of Doctor Parnassus je zatiaľ naplánovaná na rok 2009.

Zdielať na

Najčítanejšie správy