Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Žena zbila pred školou učiteľku a následne v obchode predavačku
Zdielať na
Zahraničie

Žena zbila pred školou učiteľku a následne v obchode predavačku

Zdroj: Metrpolart/ilustračné

Učiteľku pred vchodom do školy zbila a spôsobila jej zranenia tváre a pomliaždeniny zápästia. V priebehu dňa ešte zaútočila na predavačku v neďalekom obchode.

Tridsaťsedemročná žena napadla v pondelok ráno bývalú učiteľku svojich detí. Počkala na ňu pred jednou zo základných škôl v Hradci Králové, ktorú navštevovali do piateho ročníka jej dve dcéry.

Pred vchodom do školy 45-ročnú učiteľku zbila a spôsobila jej zranenia tváre a pomliaždeniny zápästia. Agresívna žena o niečo neskôr zaútočila aj na predavačku v neďalekom obchode.

Zranenú učiteľku musel vyšetriť lekár a istý čas bude práceneschopná. Na útočníčku podala trestné oznámenie. Ako uviedol riaditeľ základnej školy František Obr, motív útoku nepoznajú, podľa neho však deti nemali v škole žiadne problémy. "Neviem, z akého dôvodu ich dala po skončení piateho ročníka na inú školu," dodal.

Polícia zadržala agresívnu ženu ešte v deň, keď zbila učiteľku i predavačku. Ako prezradila hovorkyňa okresného policajného riaditeľstva v Hradci Králové Anna Pešavová, záchranná služba previezla útočníčku na psychiatrickú kliniku. Za výtržníctvo jej hrozí pokuta alebo až dvojročné väzenie.

Zdielať na

Najčítanejšie správy