Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Fantastické svetelné vystúpenie v Čile
Zdielať na

Fantastické svetelné vystúpenie v Čile

Súčasťou každoročne organizovaného a najväčšieho umeleckého festivalu v Čile bolo aj vystúpenie francúzskej pyrotechnickej hereckej spoločnosti Groupe F. <b>VIDEO: Pozrite si, akou svetelnou šou fascinovali obecenstvo</b>

Francúzska pyrotechnická herecká spoločnosť Groupe F vysvietila nedeľný večer mesta Santiago. Pripravila tak svojím vystúpením prizerajúcim sa divákom explozívny koniec najväčšieho umeleckého festivalu v Čile, organizovaného každý rok.

REUTERS

15. ročník festivalu "Santiago a Mil" sa začal 2. januára a priniesol dovedna 35 šou a divadelných vystúpení (14 lokálnych a 21 napríklad z Francúzska, Španielska, Talianska, Izraelu či Bosny). Podľa mnohých sa však nič nevyrovnalo nedeľňajšiemu finále. "Bolo to úžasné, od začiatku do konca. Moje dievčatá boli fascinované," hovorí jedna diváčka.

REUTERS

Podľa organizátorov až 150.000 ľudí zaplnilo O´Higgins Park, aby videli šou, ktorú režíroval zakladateľ Groupe F Cristophe Berthonneau. Jeho strhujúce vystúpenie už inscenoval aj pri Eiffelovke a cestuje po celom svete, kde sa účastní kultúrnych festivalov ako aj v Santiagu.

Organizátori sa tešia až 400.000 účasti na tohtoročnom festivale.

Najčítanejšie správy