Skoro jasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Streľba pred detskou škôlkou
Zdielať na

Streľba pred detskou škôlkou

Deti z tijuanskej škôlky museli byť evakuované policajtmi a vojakmi, pretože sa pred ňou začala nebezpečná streľba. Zatýkali sa zabijaci. <b>VIDEO: Evakuácia detí počas streľby</b>

Červený kríž včera oznámil streľbu, ktorú započalo niekoľko neznámych mužov a zúčastnilo sa jej tiež vyše 100 policajtov a vojakov, ktorí sa snažili rýchlo evakuovať detskú škôlku v Tijuane, pred ktorou streľba začala. Pri nej bol jeden neznámy zastrelený a dvaja policajti vážne zranení.

Uprostred lietajúcich guliek pred detskou škôlkou sa policajti snažili dostať do bezpečia malé deti. Niektorí ich odnášali dokonca na rukách držiac pritom v druhej ruke zbraň. Polícia však strelcov zatkla. Vyjadrila predpoklad, že jeden zo zatknutých by mohol byť vrcholový zabijak z oblasti Tijuany, ktorého už dlho hľadá. Jeho gang je tiež známy ako Arellano Felix gang.

Polícia pritom po zatknutí strelcov v dome, z ktorého strieľali, našla šesť mŕtvych tiel zabalených v plachtách. Predpokladajú, že to bolo šesť rivalov gangu, ktorí boli unesení a zabití ešte pred touto prestrelkou.

"Nemysleli sme si, že to dospeje až do takého štádia. Bolo to skutočne vážne. Som prekvapený, že sa to stalo práve tu, blízko môjho obchodu, pretože toto susedstvo je zvyčajne bezpečné. Ale teraz vidím, že ulice sú uzavreté a bojíme sa," hovorí jeden z obyvateľov.

Najčítanejšie správy