Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Will Smith podporuje Baracka Obamu
Zdielať na
Zahraničie

Will Smith podporuje Baracka Obamu

Na stranu demokratického kandidáta na prezidenta USA sa postavil aj jeden z najpopulárnejších hercov Hollywoodu. <b>VIDEO: klip z nového filmu a tlačovka, na ktorej Smith vyjadril podporu Obamovi</b>

Demokratický prezidentský kandidát Barack Obama sa dnes dočkal podpory ďalších prominentných politikov - arizonskej guvernérky Janet Napolitanovej a bývalého senátora Garyho Harta. Na jeho stranu sa postavil tiež jeden z najpopulárnejších hollywoodských hercov Will Smith.

Podpora Napolitanovej má pre Obama značný praktický význam. Demokratka Napolitanová je jednou z mála žien v USA v guvernérskej funkcii a patrí k najvplyvnejším političkám v Arizone, kde pravidelne doteraz víťazili republikáni.

Obama tiež podporil Gary Hart, niekdajší senátor Colorada, ktorý dvakrát neúspešne kandidoval na prezidenta v 80. rokoch. Jeho ambície zlikvidovala nemanželská aféra.

Napokon sa na stranu Obama sa postavil aj černošský herec a rapper Will Smith. "Ja a moja žena podporujeme Baracka Obama a dúfame, že ho budeme podporovať aj ako prezidenta USA," povedal Smith pri premiére svojho filmu I am Legend.

Zdielať na

Najčítanejšie správy