Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Číňanka sa ide "pobiť" o Sarkozyho ruku!
Zdielať na
Zahraničie

Číňanka sa ide "pobiť" o Sarkozyho ruku!

Zdroj: fridaoupspapa.com

Číňanka chce do prezidentovho života vniesť romantiku a chce mu aj spievať a tancovať.

Francúzsky prezident Nicolas Sarkozy je rozvedený len niekoľko týždňov, ale o ponuky na manželstvo nemá núdzu.

Po oficiálnej návšteve Číny Sarkozyho vo francúzskom rozhlase oficiálne požiadala o ruku čínska speváčka a autorka bestsellerov Namu. Namu chce do života Sarkozyho "opäť vniesť romantiku a dokáže to vraj lepšie ako bývalá manželka Cécilia."

"Bola by som perfektná manželka," povedala Namu, ktorá tvrdí, že francúzskeho prezidenta už celé roky pozoruje.

"Viem, že mal manželku, ktorá mu vôbec nepomáhala," povedala Namu vo štvrtok pre rozhlasovú stanicu Europe 1 a dodala, že "pre hlavného predstaviteľa štátu je manželka dôležitá práve v diplomatických záležitostiach" a je presvedčená, že ona je tá správna žena pre neho.

"Myslím si, že Sarkozy potrebuje takú ženu, ako som ja. Ženu, ktorá ho bude sprevádzať, ktorá sa postará o romantiku, ktorá bude pre neho spievať a tancovať."

Namu je v Číne známa aj autobiografickými knihami, v ktorých opisuje najmä príbehy lásky s bohatými mužmi z Paríža, Ženevy a Milána. Pochádza z kmeňa Mosou a podľa časopisu Time je najpopulárnejšou predstaviteľkou menšinovej skupiny v Číne.

Mosouovia žijú v juhovýchodnej Číne a sú známi najmä tým, že rozhodujúce slovo u nich majú ženy, ktoré si vyberajú svojich manželov. Muži do výberu partnera nemôžu veľmi hovoriť.

K nezvyčajnému návrhu speváčky sa Elyzejský palác zatiaľ nevyjadril.

Zdielať na

Najčítanejšie správy