Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Zábavný unikát: opičie hody
Zdielať na
Zahraničie

Zábavný unikát: opičie hody

Pre vyše 2000 opíc pripravili hostinu šéfkuchári z niekoľkých najlepších medzinárodných hotelov v Bangkoku. Poďakovali im tak za to, že do mesta priťahujú desaťtisíce turistov. <b>VIDEO: tieto hody naozaj stoja za to, aby ste si ich pozreli, skutočne sa pobavíte</b>

Po 19. krát sa v provinčnom centre asi 158 kilometrov od Bangkoku uskutočnil nezvyčajný festival. Bola to vlastne veľká hostina pre nezvyčajných hostí. Dve tisícky opíc tam dostali najesť a napiť do sýtosti z rôznych špecialít, ktoré pre ne pripravili šéfkuchári z najlepších hotelov z Bangkoku.

Cieľom tohto nezvyčajného podujatia v Lopburi je uctiť si opice za to, že sú každoročne lákadlom pre desaťtisíce turistov. Stoly sa prehýbali, pretože dobroty vážili dokopy vyše dve tony. Nechýbali grilované klobásky, ovocie, zelenina, nealkoholické nápoje, mlieko, ale ani zmrzlina a želé.

REUTERS

Celá paráda stála 500 tisíc bahtov, čo je v prepočte vyše 320 slovenských korún. Šéfkuchári navyše pripravili 5-metrovú pyramídu z ovocia a zeleniny. Opice v Lopburi sa pohybujú voľne, pričom nielen skáču po strechách, ale behajú tiež po uliciach a prekvapeným ľuďom lezú do tašiek, berú im potraviny a peňaženky. Návštevníci chrámu San Pra Kan preto dostávajú bambusové palice, aby mohli dotieravé zvieratá odháňať.

VIDEO: takéto niečo sa len tak nevidí, pozrite sa a skutočne sa pobavíte a nezabudnite to ukázať aj svojim deťom!!!

REUTERS

Zdielať na

Najčítanejšie správy