Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Miss World v Číne v znamení Olympíjskych hier
Zdielať na
Zahraničie

Miss World v Číne v znamení Olympíjskych hier

Najkrajšie ženy sveta sa okrem prehliadky v bikinách zúčastnia aj športových disciplín. Stanú sa tiež maskotami pripravovaných Olympíjskych hier a naspievali olympíjsku pieseň. <b>VIDEO1: Prehliadka v bikinách VIDEO2: Súťaž plavidiel VIDEO3: Missky na Čínskom múre</b>

Čínska Miss World sa nesie v znamení budúcoročnej olympiády. Súťažiace sa totiž predstavia nielen v tradičnej prehliadke v plavkách, ale tiež v športových disciplínach. Hosťovská krajina súťaže miss sveta Čína, zapísala všetkých 106 najkrajších žien sveta, aby sa pripojili k armáde olympíjskych maskotov. Okrem tradičných prehliadok v bikinách a plážových hier nahrajú súťažiace olympíjske hudobné video, kde sa predstavia so špeciálnou olympíjskou piesňou.

Okrem tradičnej prehliadky v plavkách, ktorá sprevádza ako každú národnú súťaž krásy, tak aj tú svetovú, súťažia missky aj v športe. Na videu musia rozdelené do tímov splniť isté úlohy ako skonštruovať vlastné plavidlo a preplávať za určitý čas určené vzdialenosti.

Už dnes prichádzajú súťažiace so svojím songom na Veľký čínsky múr. Pieseň sa nazýva "Light the Passion, Share the Dream" (Zapáľ vášeň, zdieľal sny). Missky ju po skupinkách zaspievali do kamier a fotoaparátov na výlete na Čínskom múre.

REUTERS

Mnohé missky privítali spojenie s práve olympijskými hrami. Napríklad Miss Španielska, Natalia Zabala Arroyo podotkla, že je pyšná na to, že môže byť olympijským maskotom. "Myslím si, že je to veľmi dobré, veľmi dobré. Všetky druhy reklamy sú, myslím si o.k. Napríklad teraz sme tu a sme na čínskom múre. Keď sa vrátime domov, do našich krajín, budeme o tom hovoriť. Bude to mať veľa reklamy."

REUTERS

Miss Peru Cynthia Jessenia Calderon Ulloa má iný dôvod byť vzrušená. V tomto roku sa známy monument jej krajiny, Machu Picchu stal spolu s Čínskym múrom jedným zo siedmich divov sveta. "Som veľmi šťastná, že môžem byť Miss Peru, pretože je to skvelá skúsenosť a možnosť stretnúť iné kultúry a ukázať svetu, že mu aj Peru má čo ponúknuť - jeden z divov sveta - Machu Picchu."

REUTERS

Ghanu reprezentuje Irene Dwomoh. Aj ona sa teší, že je súčasťou Miss World práve tento rok, kedy sa jej krajina modlí pre svojich atlétov, ktorí sa tiež zúčastnia Olympiády. "Môžem ich takto podporovať."

Víťazka bude oznámená vo finále 1. decembra.

Zdielať na

Najčítanejšie správy