Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Zábavná i dramatická záchranná akcia
Zdielať na
Zahraničie

Zábavná i dramatická záchranná akcia

Utekajúci klokan dnes spôsobil veľa starostí policajtom i pracovníkom ochrany prírody, pretože skáču po uliciach Melbourne. <b>VIDEO: pozrite sa, ako šikovne dokázal klokan ľuďom unikať</b>

Štátni ochrancovia divej prírody sa v Melbourne spojili s policajtmi a na uliciach nastražili pasce na klokana, ktorý sa objavil v uliciach mesta. Chceli ho chytiť do siete, ale nebolo to jednoduché.

Policajti i ochrancovia natiahli dlhú sieť priamo na ulici a klokana do nej chceli nahnať. Prvý pokus chytiť ho však úspešný nebol. Klokan sa síce na chvíľu do siete chytil, ale dokázal sa z nej vymotať a ujsť. Pritom v rýchlosti zrazil na zem malé dieťa a policajtovi úplne roztrhal uniformu.

Ani na druhý krát klokana nechytili. Tento krát si poradil ešte krajšie. Rozbehol sa a sieť jednoducho vyše dvojmetrovým skokom preskočil. Vzápätí sa však ocitol na ceste, kadiaľ prechádzalo auto a ledva unikol smrti pod jeho kolesami.

Všetci museli klokana naháňať. Pri jeho rýchlosti však nestačili ich nohy, ale museli nasadať do auta. Napokon však akcia bola úspešná a klokana bez toho, aby mu ublížili chytili.

VIDEO: zabavte sa pozrite sa, ako šikovne dokázal klokan ľuďom unikať

Zdielať na

Najčítanejšie správy