Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Láska medzi zvieratami
Zdielať na
Zahraničie

Láska medzi zvieratami

Terajana je fena a Ramon mladá opička. Rolu matky robí Terajana očividne s radosťou. <b>VIDEO: Prejavy vzájomnej lásky medzi opičkou a fenkou.</b>

V Indonézii, v západnej časti ostrova Sumatra, sa stala fena príkladným vzorom lásky a harmonického spolunažívania medzi rôznymi druhmi zvierat. Malé mláďa opičky bolo odvrhnuté svojou matkou. Preto si starostlivosť oň vzala na svoje "plecia" fena.

Ako si na videu možno všimnúť, fena - Terajana aj opica - Ramon sa stali skvelými priateľmi. Fena čoby matka malej opičky sa priam vyžíva vo svojej novonadobudnutej roli. Opička sa takto nachádza pod bezpečnými krídlami svojej vychovávateľky.

REUTERS

"Ramona hrýzla jeho vlastná matka a asi dva týždne bol bez materského mlieka. Matka ho odvrhla. Preto Ramona od matky oddelili," vysvetľuje Nia Faiqi A´sa, majiteľka domu a Terajany.

"Priniesli sme si Ramona do svojho domu a dali mu fľašu mlieka, ale on mlieko nechcel. V tom čase Terajana, naša fena, bola už dva mesiace kotná, takže Ramon jednoducho začal cucať mlieko od Terajany." Ramonovi sa tak vo svojom novom domove zjavne veľmi páči.

Zdielať na

Najčítanejšie správy