Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Princ Harry je už voľný
Zdielať na
Zahraničie

Princ Harry je už voľný

Zdroj: wikipedia.org

Harry je opäť sám, Chelsy mu dala kopačky

Mladší syn nasledovníka britského trónu, princ Harry a jeho priateľka Chelsy Davyová sa po trojročnej známosti rozišli. Oznámil to dnes britský denník News of the World.

Podľa jeho verzie Chelsy v slzách dala Harrymu "kopačky", pretože už nedokázala ďalej znášať Harryho vylomeniny a zálety. Kráľovský palác sa k správe denníka odmietol vyjadriť s odôvodnením, že princov súkromný život nekomentuje.

23-ročný Harry je považovaný kvôli niekoľkým incidentom v minulých rokoch, keď bol pristihnutý ako fajčí marihuanu alebo pije alkohol v sedemnástich, za búrliváka kráľovskej rodiny. Vlani absolvoval elitnú vojenskú akadémiu v Sandhurste a stal sa dôstojníkom britskej armády.

Pôvodne mal so svojím plukom Blues and Royals tento rok na jar ísť slúžiť do Iraku, misia však bola nakoniec zrušená z dôvodu príliš veľkého bezpečnostného rizika tak pre neho, ako i jeho spolubojovníkov.

Harry je tretí v poradí nástupníctva na trón, po svojom otcovi Charlesovi a bratovi Williamovi.

Chelsy, narodená v Zimbabwe, sa s ním zoznámila a zblížila počas štúdií v Anglicku. Ale pobyt na britských ostrovoch medzitým podľa klebetných kamarátok začala považovať za omyl: neznáša britské počasie, nemá tu priateľov a už ani princa.

Zdielať na

Najčítanejšie správy