Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Zatkli vydieračov člena kráľovskej rodiny
Zdielať na
Zahraničie

Zatkli vydieračov člena kráľovskej rodiny

Zdroj: Jon/ilustračné

Terčom vydierania sa stal nemenovaný člen kráľovskej rodiny, od ktorého vydierači požadovali 50.000 libier (2,3 milióna korún) za to, že nezverejnia videozáznam zachycujúci ho pri pohlavnom akte.

Britská polícia zatkla dvoch mužov podozrivých z pokusu vydierať člena britskej kráľovskej rodiny. Podľa dnešnej tlače vraj k vydieraniu poslúžila nahrávka sexuálneho rázu.

Podľa nedeľníka Sunday Times sa terčom vydierania stal nemenovaný člen kráľovskej rodiny, od ktorého vydierači požadovali 50.000 libier (2,3 milióna korún) za to, že nezverejnia videozáznam zachycujúci ho pri pohlavnom akte. Vydierači podľa novín rovnako tvrdili, že údajne majú dôkaz o tom, že dotyčný je svojím pobočníkom zásobený kokaínom.

Avšak vydieraný člen kráľovskej rodiny, ktorého meno nie je možné podľa novín z právnych dôvodov zverejniť, sa obrátil na políciu a tá oboch podozrivých zatkla pri tajnej operácii 11. septembra v jednom londýnskom hoteli.

Vyjadrenie Buckinghamského paláca sa podľa agentúry AP doposiaľ nepodarilo získať. Avšak londýnska polícia oznámila, že dvaja muži vo veku 30 a 40 rokov boli 13. septembra na londýnskom súde obvinení z vydierania a súd rozhodol, že zostanú vo väzbe až do pojednávania, stanoveného na 20. decembra. Ďalšie podrobnosti polícia neuviedla.

Zdielať na

Najčítanejšie správy