Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Masarykova univerzita bude predávať vzdelanie na internete
Zdielať na
Zahraničie

Masarykova univerzita bude predávať vzdelanie na internete

Zdroj: rect.muni.cz

Podľa predstaviteľov školy je zriadenie obchodu priekopníckym krokom odrážajúcim nový trend v školstve a vzdelaní, ktoré je čím ďalej tým viac spojené s internetom a počítačmi.

Masarykova univerzita otvorila internetový obchod, kde ponúka ku kúpe kurzy a ďalšie služby súvisiace so vzdelávaním.

Podľa predstaviteľov školy je zriadenie obchodu priekopníckym krokom odrážajúcim nový trend v školstve a vzdelaní, ktoré je čím ďalej tým viac spojené s internetom a počítačmi. Od budúceho roka bude škola na portále, ktorý je súčasťou jej informačného systému, predávať aj knihy, skriptá a rôzne ďalšie predmety, povedala hovorkyňa univerzity Tereza Fojtová.

Súčasťou ponuky sú tiež jednotlivé kurzy aj kompletné programy celoživotného vzdelávania, prípravné kurzy k prijímacím skúškam alebo víkendové vzdelávacie programy pre právnikov, informatikov a ďalšie profesie. Škola predáva aj konferenčné služby alebo elektronické študijné materiály. Mimobrnenskí záujemcovia môžu oceniť internetový kurz angličtiny.

"Verejnosť vďaka obchodu získava ucelený prehľad o ponuke všetkých vzdelávacích aktivít na Masarykovej univerzite. Obchodné centrum ocení okrem uchádzačov o bežné štúdium stále viac ľudí v produktívnom veku, ktorí si chcú prehĺbiť určité znalosti alebo zvažujú svoj kariérny rast či zmenu," mieni Fojtová.

Internetový obchod nájdu záujemcovia na adrese is.muni.cz/obchod.

Zdielať na

Najčítanejšie správy