Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Sarkozy sa rozhodol rozviesť
Zdielať na
Zahraničie

Sarkozy sa rozhodol rozviesť

Zdroj: ČTK/STR

Sarkozyho už nebaví život s Céciliou.

Hovorca francúzskeho prezidenta Nicolasa Sarkozyho vraj už čoskoro oznámi rozchod a rozvod hlavy štátu s manželkou a prvou dámou Francúzska Céciliou Sarkozy.

Uviedol to dnes ráno na svojich internetových stránkach denník L'Est Républicain. Hovorca prezidentského Elyzejského paláca to odmietol komentovať.

Sarkozyho hovorca David Martinon podľa denníka oznámi prezidentovo rozhodnutie zrušiť svoje manželstvo pravdepodobne ešte dnes.

„Nekomentujem všetky dohady v redakčných sálach, a rozhodne nie tieto," povedal Martinon na dopoludňajšom briefingu k činnosti prezidenta.

Manželia sa krátko rozišli už pred Sarkozyho jarnom zvolení do čela štátu. Teraz sa Cécilia po boku prezidenta neobjavila už niekoľko týždňov. Ten to vysvetlil tým, že jeho manželky sa dotkla kritika ohľadne jej letnej misie k oslobodeniu bulharských zdravotných sestier v Líbyi.

Pár mal svadbu v auguste 1996 a v roku 2005 sa na niekoľko mesiacov rozišiel. Pred následným obnovením ich spoločného spolužitia však pani Sarkozy videli s iným partnerom.

Zdielať na

Najčítanejšie správy