Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Vo Viedni bude veľtrh čokolády
Zdielať na
Zahraničie

Vo Viedni bude veľtrh čokolády

Zdroj: Bethany King

Počas trojdňového veľtrhu si môžu dopriať čokoládovú masáž, zdokonaliť sa v pečení a varení čokoládových dobrôt, alebo si dať sladký nápoj v Choctailbare.

Vo viedenskom historickom paláci Niederösterreich sa v piatok 5. októbra začne veľtrh čokolády Choco Vienna. S mottom Choco meets... si budú môcť návštevníci užívať čokoládové pochúťky do nedele.

Počas trojdňového veľtrhu si môžu dopriať čokoládovú masáž, zdokonaliť sa v pečení a varení čokoládových dobrôt, alebo si dať sladký nápoj v Choctailbare. Na obdiv bude vystavená aj čokoládová futbalová lopta s priemerom jeden meter.

Piatkový program spestrí Choco Body Painting, teda maľovanie tela čokoládou. V sobotu, počas Dlhej noci múzeí, vytvorí sochár, maliar a vynikajúci cukrár naživo sochu z čokolády. Cukrársky majster zasa poradí ako sa glazujú torty.

Veľtrh čokolády bude pre verejnosť otvorený v piatok a v nedeľu od 10. do 18. hodiny, v sobotu až do 1. hodiny rannej. Agentúru SITA o tom informovala vedúca Kancelárie mesta Viedeň Compress Erika Rožková.

Zdielať na

Najčítanejšie správy