Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Pri Galante sa zrazili autá s kamiónom, zomrel 24-ročný vodič
Zdielať na

Pri Galante sa zrazili autá s kamiónom, zomrel 24-ročný vodič

GALANTA / Život dvadsaťštyriročného muža si vyžiadala nehoda, ktorá sa stala v katastri obce Kajal v okrese Galanta. Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, dve osobné autá sa zrazili s kamiónom.

Podľa informácií televízie JOJ sa dvadsaťštyriročný Levičan, ktorý šoféroval Audi TT smerujúce z Galanty na Šaľu, po predbiehacom manévri nestihol zaradiť a nasledovala kolízia. Následne došlo k zrážke s kamiónom. 

Po náraze vodič z auta vyletel a zraneniam na mieste podľahol. Jeho 18-ročný brat ostal zakliesnený v aute a vyprostiť ho museli hasiči.

Leteckí záchranári ho transportovali do nemocnice v Nitre. "Pacient bol privezený s vážnymi zraneniami, jeho stav je kritický," informovala Tatiana Timková z nemocnice v Nitre. Momentálne je napojený na umelú pľúcnu ventiláciu. 

Pri stotožnení mladíkov došlo najskôr k ich zámene. Bratia sa totiž na seba veľmi podobali a doklady nemali priamo pri sebe. Viaceré okolnosti však nasvedčovali, že šoféroval starší z bratov.

Mimo vozovky skončil aj kamión a ďalšie osobné auto. "Ďalšie osoby sa pri nehode nezranili. Okolnosti ako aj presné príčiny nehody polícia vyšetruje," uzavrela Linkešová. Cesta medzi Galantou a Šaľou bola viac ako tri hodiny uzatvorená.

Súvisiace články