Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
GLOSA: Radičová volila generálneho riaditeľa :-)
Zdielať na

GLOSA: Radičová volila generálneho riaditeľa :-)

Minulý týždeň bol opäť bohatý na udalosti, ktoré nenechali zlého a škaredého Arpiho vlažného. Uvedomelý občan musí trénovať kapacitu pľúc, aby dokázal vyfajčiť čo najviac cigariet. Ich kupovaním predsa podporuje štátny rozpočet. Putin dostal od bulharského premiéra šteniatko, ktoré hneď pobozkal. Dúfajme, že je šteniatko očkované proti besnote. Ani po pohrebe neuznalo ministerstvo hospodárstva Valka oficiálne za mŕtveho. Arpi Soltész vám ponúka úplne iný pohľad na aktuálne udalosti!

Ak by ste v párku cítili niečo zvláštne, pravdepodobne ste našli koňa Huga, za ktorým smúti jeho majiteľ. Dajte si pozor aj na potraviny od kandidátov, stáva sa, že sú po záruke. 

Na starej "škodovke" sa previezol aj so svojou manželkou minister obrany Ľubomír Galko. Pravdepodobne jej chcel naznačiť, že keď sa dobre vydala neznamená, že sa musí aj dobre rozviesť. 

Vláda sa nevie dohodnúť na zvolení generálneho prokurátora. Premiérka teda zvolila novú metódu a pozvala partnerov na pohárik. Podľa Slotu je vychovávať z rómskych detí poctivých daňových poplatníkov nezmysel. Pozrite si nezostrihanú verziu glosy Arpiho Soltésza!

Súvisiace články

Najčítanejšie správy